top of page

Over ons

Andreas Ghobrial

CEO

Andreas Ghobrial, de drijvende kracht achter AG. Enterprise, is een visionaire ondernemer en gerespecteerde leider in de zakenwereld. Als CEO combineert hij een scherp zakelijk inzicht met een ongeëvenaarde passie voor innovatie en groei. Zijn leiderschap heeft

AG. Enterprise gebracht naar waar het nu staat, een dynamische holding met diverse dochterondernemingen in de voorhoede van marketing, softwareontwikkeling en opkomende sectoren zoals legal en financial. Met een vastberadenheid om nieuwe horizonten te verkennen, heeft Andreas een bedrijfscultuur gecreëerd die gedijt op creativiteit, samenwerking en het streven naar uitmuntendheid. Zijn visie gaat verder dan zakelijk succes; Andreas Ghobrial streeft ernaar een blijvende impact te hebben, niet alleen binnen de onderneming, maar ook in de bredere zakelijke gemeenschap. Als een inspirerende leider inspireert hij niet alleen zijn team, maar ook de industrie, en zijn naam staat synoniem voor ondernemerschap in zijn puurste vorm.

Wat is onze bedrijfsontwikkeling 
lees het hier

AG. Enterprise is een veelzijdige holding die een indrukwekkende portefeuille van bedrijven beheert, waaronder prominente namen als Studenten Keuze, gespecialiseerd in marketingdiensten, en Soft Digitals, een vooraanstaand bedrijf op het gebied van software en webontwikkeling. De bedrijfsstructuur van AG. Enterprise is bedachtzaam ontworpen om zich uit te breiden naar verschillende sectoren, met veelbelovende ondernemingen op het gebied van legal en financial die zich momenteel in de opkomende fase bevinden. Deze diversificatie getuigt van de visie van AG Enterprise, die niet alleen streeft naar excellente prestaties in bestaande markten, maar ook actief zoekt naar nieuwe mogelijkheden en groeigebieden om haar impact en invloed verder uit te breiden. AG Enterprise belichaamt innovatie, strategisch ondernemerschap en een toewijding aan voortdurende groei binnen een snel veranderend zakelijk landschap.

bottom of page